Studiet ligger midt i det hyggelige Wellness område væk fra den hektiske del af Fisketorvet Shopping Center.

Omkring os har vi vores dejlige frisør og Solcenter. Det giver os mulighed for at koncentrere os om at lave smuk kunst på din krop. I Studiet har vi 2 stationer til vores artister med et område hvor de kan tegne og male. Studiet er inspireret og dækket med kunst og malerier fra vores egne artister.

Vi er en af de få hvis ikke det eneste Studie, der har åbent hele ugen.

Vi er fuldt udstyret med den seneste teknologi indenfor branchen til at sørge for at en mere effektiv, professionel og hygiejnisk service til vores kunder såvel som gæster. Den behjælpelige front personale og artister vil råde dig og guide dig gennem din tatovering og piercing oplevelse.

Vi bruger de nyeste tatoverings maskiner med originale nåle og bedste piercinger instrumenter.

Alt piercing værktøj går igennem en Autoclave og Ultralyd Sterilisation Apparat – så nemt sagt – Hygiejne instrumenterne er vedligeholdt og testet ofte så vi kan vide at sikkerheden er i top. Alle nåle og produkter som vi bruger til at lave din tatovering/piercing er alle 1 gangs brug for at minimere risikoen.

Vi bruger kun nyt blæk af højeste specifikation på markedet (kontakt os for yderligere info omkring mærke, vegan, allergi osv.) som vi hælder i mindre en gangs blæk beholder. Intet af det resterende blæk bliver genbrugt. Tatovørerne bruger altid handsker og kan finde på at skifte op til flere gange hvis dette er nødvendigt. Alle produkter som bruges under denne proces er dækket til med en gangs materiale for at undgå muligheden af kryds kontaminering og alle overflader er renset med desinfektion efter hver kunde.

Artisterne elsker at lave alle typer af projekter store som små. Selv de mindste kan være de flotteste og mest unikke. Store projekter er bare anderledes og typisk mere krævende i design og størrelser.

For alle henvendelser, vær venlig at ring til os el. bedst er at komme forbi butikken. Vi vil altid stå til rådighed og vil gerne tilbyde dig en gratis konsultation på din tatovering og piercing. Bær over os i travle tidspunkter, vi vil nemlig gerne give fuld opmærksomhed til hver eneste kunde.

Vi vil virkelig gerne gøre vores bedste så vi anbefaler dig at booke en tid til en uforpligtende konsultation med vores artister for hjælp el. spørgsmål til design.

Artister

team-member

Maia Poppy

Body Piercer / Tatovør

Maia har tatovøret for 6 år som professional og lavet krops piercinger for over 10 år. Har tidligere været i Leicester UK, Portugal og i Danmark. Der har ikke været nogen pierceringer der har været for svære for Maia endnu. Hun kan lave dem alle. Elsker at lave unikke tatoveringer i alle størrelser og stilarter.

Babis Kretsis

Tatovør / Kunstner

Babis har arbejdet professionelt for mere end 15 år. Han er en professionel maler, vægmalerier. Har et diplom fra ”Fine Arts” fra Grækenland og Frankrig. Specialiseret i Black & Grey / Farver realisme, portrætter, afvigelses geomitri, fri hånd og cover ups. Har arbejdet i Grækenland, Frankrig og England. He laver også gade kunst, skulptur, portrætter, dekorativ malerier og animation.

team-member

Trung Nguyen

Studio Ejer

Trung har arbejdet I branchen som butik bestyrer for mere end 3 år

Process

  • Your Idea

  • Sketch

  • Pricing

  • Tatooing

For appointments, prices or further info please either pop in, call +45 53 38 83 93 or send us an email

 

Phone:   +45 53 38 83 93

Email:    info@mastertattoo.dk

Facebook: www.facebook.dk/mastertattoopiercing

Instagram: www.instagram.com/master.tattoo

We are on Instagram