Piercing priser:     Øre fra: 200    –    Ansigt fra: 400   –   Navle fra: 500   –   Intim fra: 450

 

Tattoo priser: Min. prisen hos Master Tattoo er 500 kr.
. Det er muligt at give råd og pris på design modtaget via email og arrangerer konsultationer/samtaler, men kræver klarer billeder og informationer. Vi kan aldrig give dig med 100% nøjagtighed prisen gennem mail og facebook. Vi kan give dig en ca. pris indenfor en indenfor et vis beløb, men for at få den nøjagtige pris/tilbud bliver vi nød til at have dig i butikken el. før vi begynder på din tatovering.

For alle mindre projekter, tager vi pris pr. motiv. Så send os alle informationer som, størrelse, placering, farvebrug, detaljer og gerne et billede som reference.

For større projekter bliver vi nød til at have dig forbi butikken så vi kan give dig den bedste pris.

Depositum vil blive taget fra den sidste session, og kan ikke refunderes så snart artisten starter med at forberede dit design. Hvis du gerne vil aflyse din booking el. om bestille din tid så skal det ske 24 timer inden din booking. Depositummet kan være fra 500 – 1000, kommer nemlig an på projektets krævende størrelse. Depositummet skal betales når man laver en booking el. gennem mobilepay.

 

Gavekort: Forkæl dig selv med en gave el. til nogen du virkelig holder af.

 

Vi tager kun imod kontant betaling (Dkr, Euro, Svensk, Norsk, Dollars) Valutaen bliver vekslet til det der købes til lige nu i firmaet www.forexbank.dk