team-member

MAIA POPPY

Body Piercer / Tatovør

Maia har tatovøret for 6 år som professional og lavet krops piercinger for over 10 år. Har tidligere været i Leicester UK, Portugal og i Danmark. Der har ikke været nogen pierceringer der har været for svære for Maia endnu. Hun kan lave dem alle. Elsker at lave unikke tatoveringer i alle størrelser og stilarter.

Babis Kretsis

Tatovør / Kunstner

Babis har arbejdet professionelt for mere end 15 år. Han er en professionel maler, vægmalerier. Har et diplom fra ”Fine Arts” fra Grækenland og Frankrig. Specialiseret i Black & Grey / Farver realisme, portrætter, afvigelses geomitri, fri hånd og cover ups. Har arbejdet i Grækenland, Frankrig og England. He laver også gade kunst, skulptur, portrætter, dekorativ malerier og animation.

team-member

Adriel

Body Piercer / Tatovør

Adriel startede med body piercing for 19 år siden . Nu kan man roligt sige at han kan gøre det med perfektion 🙂 Derfor er han startet med at tatovere for ca. 5 år siden og det gør han ganske godt. Han har arbejdet i mange forskellige lande som: Usa, Sverige, England, Schweiz mm. Hans stærke sider er alle former for body piercing, men især intime piercinger er han virkelig dygtig til. Han laver simple tatoveringer, men det gør han til gengæld rigtig godt!

team-member

TRUNG NGUYEN

Studio Ejer

Trung har arbejdet I branchen som butik bestyrer for mere end 3 år